Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

’’Sampiyonluk Sesleri’’

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

[QUOTE=ibrahim_yattara]
    İlk olarak FERSAT tarafından gönderildi

evet sampiyonluk hayaliyle yasamak çok güzel. ama biraz gerçekci olmak lazim.sampiyonlugu yine derbi maçlari belirleyecek. yani ilk yari kendi sahamizda yenemedigimiz g.saray ve fenerbahçe ile kendi evlerinde oynayacagiz. onalri yenecek gücümüz yok demiyorum ama sampiyonlugun çok zor oldugunu söylüyorum.

aaa sen takimini tanimiyormusun??

asil deplasmanda oynayacak olmamiz daha güzel

evet bunu bende biliyorum ama yinede kolay olmayacak
    Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
    Sadri ŞENER

Yorum

istanbuldaki maçlar çokkritik ama oynayacagimiz diger maçlar da en az onlar kadar önemli. bence takim iyi konsantre olursa alamayacagimiz maç yok. aurelio, alex, anelka..... zidane, ronaldo yada henry kime karsi oynadigimiz, rakiplerin kimlerle sahaya çiktigi çok da önemli degil. önemli olan bizim oyuncularimizin sahaya nasil çiktigi.

kupa maçlarini neden daha kolay aliyoruz? çünkü yenilen eleniyor yani dönüsü yok. eger tüm lig maçlarina da büyük, küçük demeden ayni ciddiyetle çikilirsa;

SAMPIYONLUK HIÇ DE UZAK DEGIL.
      Fanatik Pacci

Yorum

Ilk hedef tum anadolu takimlarini ciddiye alip her maci final gibi gorup tum maclari kazanmak olmali ondan sonra derbi maclarinda fazla strese girmeden ne alabilirsek kardir felsefesi ile yola cikarsak hedefe ulasiriz. fener macina kadar veya fener macinda!!! puan olarak fenerin ve g.s,yin bir puan onunde olabilirsek neden olmasin ama aksi takdirde is mucizelere kalir

Yorum

BIR GÜN GELECEK,O GÜN GELECEK

Yorum

insallah sampiyon olcaz ama simdiden havaya girmiyorum ki geçen sezon çok emindim sampiyon olcaz diye ertesi gün ise zor geldim patronum (fenerli)

geçi yensekte yenilsekte herzaman trabzonspor
            lazkizi

Yorum

Almanlarin ünlü bir Atasözü vardir: Wenn sich zwei streiten freut sich der dritte. Türkcesi: Iki kisi dövüsürse ücüncüsü sevinir. FB/GS vs. Trabzonspor[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Ne demis sair;''Ne verdin ki bana ne istiyorsun?'' (Cengiz Kurtoglu) [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                Seni Seviyoruz Mehmet YILMAZ
                ....bordomavinette 2. sene....

Yorum

Sampiyonluk istiyorsak biz de geregini yapmaliyiz.En basiti tribün.Sampiyon olacak takim kendi sahasinda puan kaybederse...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  Seni Seviyoruz Mehmet YILMAZ
                  ....bordomavinette 2. sene....

Yorum

Bi atasözü de der ki Düsmanimin düsmani dostumdur. Yani her atasözü her yerde kullanilmaz...
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

arkadaslar bir söz vardir sakla samani gelir zamani...

Yorum

Trabzonsporumuza destek gerekir,herkes inaniyor,ama herkesin dedigi gibi sessiz ve derinden gitmek gerekir,puan kayiplarini fazla büyütmeyelim önemli olan bencede deplasmanlardaki maclardaki basari grafigimiz,gs veya fenerden herhangi birini ist devirirsek bence %80 besiktasida ynersek bu oran %90 olur hadi hayirlisi ilk yari deplasmöan lideriyiz,umarim 2.yarida aynisi olur,

hep destek tam destek ,

ne güzel atasözü degilmi...

@zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

biz tribünden destegimizi yapariz..insallah usaklarda derbi maçlarini kazanir...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          AkkSeLI_61

Yorum

Del Bosque`ye giderayak havaalaninda sorulan bir soruya bakin Ispanyol nasil cevap vermis! Soranlarin hevesi kursaginda kalmistir herhalde...

Del Bosque, ligde bu sezon kimin sampiyon olabilecegi sorusunu ise ''Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe iyi takimlar. Fenerbahçe'nin büyük kulüp oldugunu biliyorum ama bu sezon Trabzonspor'a dikkat etsinler'' diye yanitladi.

"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                            Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

İlk olarak scenerc tarafından gönderildi

hep destek tam destek ,

ne güzel atasözü degilmi...

bu atasöz degil - yamuklarin kullandigi söz sadece.

Edited by: sanatik
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

hadiyin beyler

BU SEHIR SENINLE YATIP KALKIYORRRREdited by: Bodyguard-61
                                İnsan ol evlat!

Yorum

Çalışıyor...
                                X